Difference between revisions of "Ystvoffpc"

(created page)
 
(Added a bit more detail about the machine)
Line 3: Line 3:
 
|-
 
|-
 
! OS
 
! OS
| Debian 6.0 ''squeeze''
+
| Windows 7 / Linux Mint Debian Edition
 
|-
 
|-
 
! colspan="2" | Hardware
 
! colspan="2" | Hardware
Line 45: Line 45:
 
|-
 
|-
 
|}
 
|}
 +
 +
This machine sits between [[Computing:Graphics_PC | Graphics PC]] and [[Director Control]] and is powerful enough for general station use, also seeing work as a [[PiVT]] control station. An LMDE installation is also available on a dual boot basis, for development work.
  
 
== Storage ==
 
== Storage ==
Line 51: Line 53:
  
 
== Common Problems ==
 
== Common Problems ==
 
+
* The keyboard or mouse are often not working after the machine has been left for a while, yank the USB cable and re-insert to fix.
 +
* The LMDE install sometimes won't login with a domain user on boot, logging in as root on another VT and running <code>wbinfo -u</code> usually fixes this.
 +
* One front mounted USB port is taped over, as the plastic spade inside is missing.
  
 
== External Links ==
 
== External Links ==

Revision as of 17:36, 29 October 2013

YSTVOFFPC
OS Windows 7 / Linux Mint Debian Edition
Hardware
CPUa Intel Core2 Duo E7400 2.80GHz[1] Skt775
RAM 2x1024MB PC2-6400 800MHz DDR2
Motherboard Intel® Desktop Board DQ35JO[2]
Chipset Intel Q35 Express[3]
HDD 160GB WD1600AAJS (WMAV23791489)
17 March 2009
Graphics
PSU FSP300-60THN-P
Optical TSSTcorp DVD-RW IDE
Network
eth1
Model Intel 82566DM
MAC 00:1C:C0:BE:38:D3
IP 192.168.0.159

This machine sits between Graphics PC and Director Control and is powerful enough for general station use, also seeing work as a PiVT control station. An LMDE installation is also available on a dual boot basis, for development work.

Storage

Software/Services

Common Problems

  • The keyboard or mouse are often not working after the machine has been left for a while, yank the USB cable and re-insert to fix.
  • The LMDE install sometimes won't login with a domain user on boot, logging in as root on another VT and running wbinfo -u usually fixes this.
  • One front mounted USB port is taped over, as the plastic spade inside is missing.

External Links